header-year-round-training-hungary

Camp Hungary

ÜDVÖZÖL A JUVENTUS CAMP HUNGARY 2022

A Juventus Camp Hungary 7-16 éves kor között fiúknak és lányoknak egyaránt lehetőséget kínál arra, hogy megtapasztalják a Juventus Football Club módszereinek egyedülálló élményét, A tábor edzéseinek a felépítése a játékosok technikai és taktikai készségének fejlesztését szolgálja. A táborban az olasz Juventus Football Club edzői tartják a foglalkozásokat!

Az edzésterveket a gyermekek korának és készségének megfelelően alakítjuk, beleérve a technikai és taktikai feladatokat, egyéni és csoportos képzéseket, meccseket, tornákat egyaránt.

Infovonal: 0630/280-2612

Facebook: @JuveCampHungary

Email: info@juventuscamphungary.hu

A Tábor

A Juventus Camp Hungary a Juventus Football Club hivatalos nyári napközis tábora 7-16 éves korú fiúknak és lányoknak. A táborban az olasz sztárklub utánpótlásedzői vezetik a foglalkozásokat.

Időpont: 2022.06.27-07.02. /napközis rendszerben, minden nap 09.00h-17.30h.

Helyszín: 2100 Gödöllő, Táncsics Mihály út 3.

A tábor díja: 109.990 Ft.

Mit tartalmaz a tábor díja?

  • Napi két edzést a Juventusos edzőkkel
  • Minden egyes játékos eredeti Adidas márkájú Juventus felszereléscsomagot kap, mely tartalmaz 2db mezt, 2db nadrágot és 2db sportszárat, valamint 1db hátizsákot
  • Ebéd, uzsonna
  • Egyéb foglalkozások

Szállás felár ellenében lehetséges.

jelentkezés a táborba
plakát letöltése
year-round-training-hungary-programs

Programs we offer

Edzés módszereinkkel fejlesztjük a játékosok technikai, taktikai és koordinációs képességeiket, valamint mentális, érzelmi és személyi hozzáállásukat a futballhoz.

Videos

juventus way

Juventus Way

NUESTRO METODO

Qué entendemos por “Juventus Way”? Siguiendo nuestra filosofía, nuestro objetivo es desarrollar futbolistas a través de una visión que combina los aspéctos técnicos con los mentales, emocionales e interpersonales. Nuestra metodología se resume en cinco puntos: 

ESTILO DE JUEGO 

Dictar procedimientos, tener la posesión de la pelota y mantener la calma. Focalizarse en las iniciativas individuales y en el trabajo duro colectivo.  

HABILIDAD TECNICA

Perfeccionar y mejorar las habilidades técnicas a través de ejercicios dinámicos. El desarrollo individual de cada jugador es la prioridad de cada ejercicio. 

HABILIDAD TACTICA

Repasar todas las situaciones individuales y de equipo durante un partido en detalle y de manera alterna durante la semana. 

FACTOR MENTAL

Entrenar individualmente para tomar decisiones efectivas en situaciones de partido. Desarrollar la rapidez de pensamiento para aprender a adaptarse en escenarios técnicos y tácticos cambiantes. 

FACTOR SOCIAL Y EMOCIONAL

Promover una identidad que fomente los valores del sacrificio, la bravura y el trabajo en equipo y que se pueda aplicar tanto dentro como fuera del campo.

Encuéntranos